*** Водещите вечерни новини на 21 март ***   България разполага със

...
*** Водещите вечерни новини на 21 март ***
 
България разполага със
Коментари Харесай

Водещите новини! Бивш военен министър: „Ние сме слабо звено на НАТО“. Продължава разследването на измами с евросредства

*** Водещите вечерни вести на 21 март ***

 

България разполага със профилирани кораби минни ловци, тъй че не е никакъв проблем да се обезопаси акваторията ни. 

„ Ясно е, че ние сме едва звено в НАТО. Ние не вършим нужните жестове към Украйна сега “, заключи Ангелов.

***

Няколко въпроса, които мира не ми дават в последните дни:

- Другите страни, които дадоха оръжие на Украйна, намесени ли са във войната? Бомбардираха ли ги към този момент? Или още чакат невидимата опасност от Русия? Невидимата опасност е като невидимите обещания и невидимите триумфи.

- Какво се случи с България последният път, когато имаше Световна война и когато се опита да е неутрална? Учебниците по история споделят, че в някакъв комичен и неуместен миг сме били по едно и също време във война и с Германия, и със Съюз на съветските социалистически републики (септември 1944 г.).

***

По думите му изявленията на Руската федерация е по-скоро затрудняване на корабоплаването и основаване на боязън и напрежение измежду корабоплавателите и крайбрежните страни, в сравнение с съществуване на действителна опасност.

***

Борис Романченко е живеел спокоен живот в Харков до скоро. В отминалия петък съветска бомба удари къщата му и го умъртви. Неописуемо закононарушение. Оцелял при Хитлер, погубен от Путин, декларира Кулеба.

В профила си в Туитър украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба заяви, че при бомбардировките на съветските въоръжени сили е умрял възрастен мъж, оживял в четири концлагера през Втората международна война.

***

Европейската прокуратура удостовери през днешния ден, че е получила няколко сигнала от България за съществени изказвания за осъществени измами с европейски средства и систематична корупция във връзка с висшестоящи лица, съобщи Българска телеграфна агенция.

Разследванията не престават, се показва в изказване на прокуратурата на Европейски Съюз.

***

***

Оттам подсетиха, че документът с обвиняването се предава персонално против автограф. И защото Божков се намира в Дубай, а с тях нямаме контракт за правна помощ, всичко зависи от положителната воля на локалните управляващи.

***

Мотивите на арбитър Тони Гетов да си направи отказ са, че с присъда от 29 май 2014 година съдията е бил ръководител на правосъдния състав, произнесъл неоправдателна присъда против Цветан Цветанов (тогава зам.-председател на ГЕРБ).

„ След изговаряне на присъдата, както Бойко Борисов, по този начин и редица други управителни дейци на ГЕРБ, твърдяха в медиите лъжи, свързани персонално с мен и членовете на моето семейство ”, написа в разпореждането арбитър Гетов, представен от Нова телевизия.

***

И да се върнем към войната в Украйна:

Зверствата на окупатора не престават.

Източници на украинската работа на Би Би Си в Херсон оповестяват, че митингът е бил разпилян с огнестрелно оръжие и че евентуално има ранени.

***

Руското външно министерство е извикало посланика на Съединени американски щати Джон Съливан, с цел да му каже, че забележките на американския президент Джо Байдън за съветския президент Владимир Путин са довели двустранните връзки до ръба на скъсването, заяви Ройтерс.

Миналата седмица Байдън съобщи, че Путин е „ военнопрестъпник “, тъй като е изпратил десетки хиляди бойци в Украйна.

***

А в Русия:

С ВИДЕО:

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР